Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny Facebooksida om vårdutveckling

Nu finns en Facebooksida om vårdutveckling som vänder sig till medarbetare i hälso- och sjukvården i Västra Götaland (i Västra Götalandsregionen, kommunal hälso- och sjukvård och hos privata vårdgivare).

Sidan heter Vårdskiftet och handlar (precis som webbplatsen med samma namn) om omställningen och framtidens vårdinformationsmiljö.

Facebooksidan ska bidra till att öka kännedom och skapa engagemang för det som händer. Den innehåller information om sådant som är publicerat i andra kanaler (webb, poddar och film), delade inlägg och unikt material med ett lite mer personligt anslag. Den primära målgruppen för sidan är medarbetare i hälso- och sjukvården och förhoppningen är att kanalen ska göra det enklare för målgruppen att följa det som händer.

Facebooksidan görs av ett team med kommunikatörer som arbetar med kommunikation kring omställningen och FVM i Västra Götalandsregionen.

Till Vårdskiftet på Facebook

Kontakt vid frågor:
Johan Byström
johan.bystrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-09-25 10:48