Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny webbplats om samverkan inom hälso- och sjukvård och socialtjänst i Västra Götaland

Nu finns en ny gemensam webbplats för samverkan i vården i Västra Götaland: www.vardsamverkan.se. Här samlas information om länsgemensam samverkan inom hälso- och sjukvård och socialtjänst i Västra Götaland och om de delregionala vårdsamverkansgruppernas verksamhet.

Avtal och överenskommelser finns nu samlade på ett ställe och är lätta att hitta i senaste version, vilket varit efterfrågat. Dessutom bidrar webbplatsen till att tydliggöra strukturer och organisation i vårdsamverkan, till transparens och att underlätta samverkan.

Förhoppningen och målet är att webbplatsen ska vara till nytta för dels vårdpersonal som i sin verksamhet behöver samverka med andra parter inom vård och omsorg och dels för dem som arbetar med samverkan i styrgrupper, temagrupper etc.

Bland de verksamheter som berörs finns för regionen: sjukhus, primärvård, tandvård, rehab och för kommunerna: hemsjukvård och socialtjänst, äldrevård och elevhälsa.

Läs mer på Vårdsamverkan i Västra Götaland

Senast uppdaterad: 2018-06-18 17:03