Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SITHS ersätts av SITHS e-ID

SITHS kommer ersättas av SITHS e-ID och lämnar även Microsofts rotcertifikatsprogram. Detta innebär att respektive organisation behöver genomföra ett antal moment.

www.gitsvg.se/sithseid  samlas information där prio ligger på vad systemansvariga behöver göra för att säkra fortsatt stöd för SITHS och övergången till SITHS e-ID (Varför, Hur och Vad). Ni ansvarar för att anpassa de system ni själva hanterar och som använder SITHS-kort för inloggning eller SITHS-funktionscertifikat för server-till-serverkommunikation

Sara Woxneryd (kontaktuppgifter på sidan ovan) är utsedd huvudprojektledare för detta och håller i de övergripande planerna samt kommer att skicka information och göra uppföljningar.

Via GITS har information gått ut, riktat till systemansvariga, med erbjudande om informationsmöten. Här kommer möjlighet ges att ta del av och ställa frågor om utskickad information. Se länk nedan för tider och möjlighet att ansluta.

Länk till informationsmöten

Kontakt vid frågor:
Sara Woxneryd, projekt- och förändringsledare GITS
sara.woxneryd@vgregion.se
Tel: 070-552 21 53

Senast uppdaterad: 2019-10-22 09:20