Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Specialistkurs i Affektfokuserad psykodynamisk terapi

Restplatser till utbildning med kort anmälningstid, 16 juni. Utbildningsenheten VGR ger utbildningen i samarbete med Skandinaviens Akademi för Psykoterapiutveckling (SAPU) med start höst 2020.

Kursen är ackrediterad av Sveriges Psykologförbund och ger grunderna inom korttidsterapeutiska tillämpningar såsom ISTDP och AFT.

Målgrupp: För tillträde till kursen krävs legitimation som psykolog samt antagen till specialistutbildningen via Sveriges Psykologförbund  eller minst fem års erfarenhet av psykologarbete efter legitimation. En förutsättning för genomförande och krav för antagning är att deltagare har en yrkesverksamhet med möjlighet till arbetsuppgifter som inkluderar psykoterapeutisk behandling

I samarbete med SAPU ges fortsättning i form av en fördjupningskurs under VT21.

Omfattning: Kursen omfattar sex lärarledda kursdagar inklusive en examinationsdag.

Kostnad: Kursavgiften är 14 000 kronor. I priset ingår lunch och fika.

I mån av plats ges även tillträde till anställda hos andra arbetsgivare än Västra Götalandsregionen. Då gäller följande kursavgifter:

  • För anställda hos arbetsgivare med vårdavtal med VGR: 15 400 kronor plus eventuell moms.
  • För anställda hos övriga arbetsgivare: 16 100 kronor plus eventuell moms.

Mer information och anmälan

Kontakt vid frågor:
Helena Bergkvist
helena.bergkvist@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-06-02 16:21