Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ta chansen att delta i den viktiga diskussionen om hälsa, vård och omsorg i Sverige

Publicerad: Uppdaterad:

Anmäl dig till konferensen International Forum on Quality and Safety in Healthcare, på Svenska Mässan i Göteborg, 20 - 22 juni 2022.

 

Konferensen är den första i fysisk form på över två år och innebär en unik möjlighet att ta del av ny kunskap i frågor som är av betydelse för den fortsatta utvecklingen av hälsa, vård och omsorg i Sverige och internationellt.

Sveriges kommuner och regioner (SKR) är konferensens svenska partner tillsammans med Västra Götalandsregionen, Region Jönköpings län och Region Kronoberg. Under konferensens första dag, måndagen den 20 juni, bjuds svenska deltagare in till Camp Sweden. Där diskuteras flera viktiga framtidsfrågor för svensk vård och omsorg i ämnen som omställningen till nära vård, psykisk hälsa, patientsäkerhet, förebyggande hälsa, kvalitetsregister och kunskapsstyrning.

Bakom konferensen står de världsomspännande organisationerna IHI och BMJ, och arrangemanget i Göteborg blir det första i fysisk form på över två år – en unik möjlighet att träffa och inspireras av en rad internationella och svenska experter.

Konferensen är en mötesplats för forskare, experter, verksamhetsutvecklare, chefer och medarbetare, patienter och närstående.

Det finns ett fullspäckat program med fysiska föreläsningar, workshops och studiebesök i vårdverksamheter i Västra Götaland och i Region Jönköpings län. Region Kronoberg presenterar goda exempel på plats i Göteborg.

Alla deltagare från Sverige får rabatt på deltagaravgiften. Patienter, brukare och vårdare kan ansöka om att få avgiften betald. Anmälan dig gärna före den 20 april.

Läs mer och anmäl dig till konferensen!

Så här gör du för att anmäla dig
Läs mer om konferensen på SKR:s webbplats

Publicerad:
Uppdaterad: