Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Godkända team multimodal rehabilitering (MMR1 och MMR2) 2019

Under ett flertal år har VGR använt statsbidrag för att stimulera behandlingsformen multimodal rehabilitering vid långvarig smärta för patienter i arbetsför ålder.

Alla enheter (inom både primärvård och sjukhus) som har varit intresserade av att utföra behandlingarna och samtidigt ta del av medel har haft till och med den 9 maj 2019 på sig att komma in med sin ansökan. I ansökan har teamets kompetens och verksamhetens inriktning intygats i enlighet med riktlinje beslutad i VGR. Alla godkända enheter har nu fått sin anvisning för att kunna ta del av medel och information om hur vårdaktiviteterna ska rapporteras (KVÅ-kodas).

www.vgregion.se/mmr finns listan över 2019 års godkända team i VGR. Här finns information om var de är verksamma, i vilken nivå de utför MMR och kontaktuppgifter till verksamhetsansvariga. Här finns också en lista över de specifika enhetskoder som ska användas vid rapportering av KVÅ av primärvårdsenheter som bedriver MMR i enlighet med riktlinjen.

Kontakt vid frågor:
mmr@vgregion.se 

Senast uppdaterad: 2019-06-18 15:06