Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Årsredovisning av FoU i VGR 2018 - nu är det dags!

Varje år görs en årsredovisning för FoU i Västra Götalandsregionen. Inför årsredovisningen 2018 ska alla som genomför projekt inom Västra Götalandsregionen gå igenom tre steg.

Årsredovisningen avser forskares akademiska grad och anställning, vetenskapliga publikationer och forskningsprojekt. Information till denna årsredovisning kommer att hämtas från vår projektdatabas FoU i VGR.

Inför årsredovisningen 2018 ska alla som genomför projekt inom Västra Götalandsregionen gå igenom nedan tre steg i FoU i VGR för att säkerställa att all information är korrekt. 

  • Kontrollera din arbetslivserfarenhet och nuvarande arbetsplats.
  • Kontrollera att dina projekt är uppdaterade.
  • Kontrollera att din publikationslista är uppdaterad.

Regionens FoU-guider stöttar dig såklart i processen med detta. Vem eller vilka som är guider i ditt område hittar du på hemsidan FoU i VGR. 

Vill du veta mer om vad FoU i VGR är och vad årsredovisningen innebär kan du läsa mer om det i vår broschyr: FoU i VGR – broschyr

Kontakt vid frågor:
Carin Sjöström Greenwood
carin.sjostrom.greenwood@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-06-30 00:04