Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Barnhälsovård och covid-19

Publicerad:

Barnhälsovården har kontakt med i stort sett alla barnfamiljer. Det är viktigt att även under denna tid stötta familjerna med kunskap och information för att bidra till att begränsa smittspridning liksom för att ge stöd samt möta oro och frågor. BHV-programmet bör följas i så stor utsträckning som möjligt utifrån varje enhets förutsättningar, dock med en lägsta nivå enligt prioriteringslista.

Vi befinner oss i en situation där vi ännu inte har svar på ett flertal viktiga frågor. CBHV arbetar med att identifiera vilka behov som kan uppstå och är i kontakt med övriga regioner i Sverige om situationen inom barnhälsovården nationellt, liksom med Koncernkontoret VGR för regional samordning med vårdgivarna.

Den information och de rekommendationer som vi publicerar på hemsidan kommer att uppdateras kontinuerligt utifrån situation och kunskapsläge.

Länk till CBHV:s information på Vårdgivarwebben

Kontakt vid frågor:
Ann Sofie Cavefors, barnhälsovårdsöverläkare
ann-sofie.cavefors@vgregion.se

Publicerad: