Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Excelmallar listade patienter per läkare och listningspoäng

VGR har tagit fram tre Excelmallar:

  • Fast läkarkontakt grund:  Tar sin utgångspunkt i vårdvalslistan. Till denna mall ska användarmanualen användas (se länk nedan). 
  • Fast läkarkontakt personnummer och läkare:  Utgår från att enheterna kan ta ut vilka läkare som har vilka patienter listade.
  • Fast läkarkontakt J4: Utgår från att uttag i Excel kan göras i J4 med vilka läkare som har vilka patienter.

Det är vårdgivaren som helt på egen risk ansvarar för att rapportera korrekta uppgifter till Västra Götalandsregionen. Vårdgivaren använder frivilligt dessa Excel-filer helt på eget ansvar och risk. Västra Götalandsregionen tar inget ansvar för att filerna är korrekta eller att användningen av filerna medför att vårdgivaren erhåller en korrekt ersättning från Västra Götalandsregionen.

För det fall att vårdgivaren erhåller felaktig ersättning på grund av fel i Excel-filerna medför detta inte i något fall att Västra Götalandsregionen ska ersätta vårdgivaren för någon ekonomisk skada. För det fall att vårdgivaren har erhållit en för hög ersättning på grund av felaktigheter i Excel-filerna är vårdgivaren trots detta skyldig att återbetala den för högt utbetalda ersättningen enligt reglerna för detta. 

Ingen support kommer att ges gällande dessa Excelmallar.

Länkar till mallar och manual:

Fast läkarkontakt grund

Fast läkarkontakt personnummer och läkare

Fast läkarkontakt J4

Användarmanual fast läkarkontakt grund

Kontakt vid frågor:
Hans Möller
hans.e.moller@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-11-27 08:35