Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

FoU-serie Psykisk ohälsa i primärvård

Inbjudan FoU-serie Psykisk ohälsa i primärvård - Barn och ungdomars psykiska hälsa:

Tid: 12 maj kl. 08:30-12:00

Online via Teams

FoU primär och nära vård presenterar tillsammans med forskningsplattformen Psykisk hälsa och ohälsa en serie föreläsningar på tema psykisk ohälsa i primärvård. Vi har nu kommit till steg 5 då vi fokuserar på barn och ungdomar.

Psykisk ohälsa är en vanlig orsak till att många patienter söker hjälp hos oss i primär och nära vård. Många av dessa patienter är ofta barn och ungdomar med psykisk ohälsa i behov av hjälp. Det pågår samtidigt forskning och projekt för att ta fram den senaste kunskapen kring metod och behandling. FoU-serien syftar till att presentera en del av detta.

Medverkande är bland annat medarbetare från ungdomsmottagningarna, Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa, Psykologmottagningar föräldraskap och små barn och Barn- och ungdomsmedicin samt FoU primär och nära vård.

Mer information, kontaktuppgifter och anmälan i Regionkalendern