Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny utbildningschef för studierektorsenheten

Publicerad:

Camilla Sandin-Bergh blir ny utbildningschef för studierektorsenheten vid FoUU, Regionhälsan.

Camilla Sandin-Bergh har lång erfarenhet från primärvård och har arbetat som distriktsläkare på vårdcentral och ungdomsmottagning. Hon har i många år varit engagerad i utbildningsfrågor och parallellt med kliniskt patientarbete tjänstgjort som studierektor i Halland och VGR.

Närmast kommer hon från en tjänst som ST-studierektor i allmänmedicin i Göteborg och som kursledare i Allmänläkarkurser.  Camilla Sandin-Bergh beräknas påbörja tjänsten som utbildningschef den 1 oktober 2020.

- Jag är glad över att kunna hälsa Camilla välkommen som chef. Med sin långa och breda erfarenhet av klinisk utbildning kommer hon att leda enheten i en tid av omställning mot en mer nära vård. Runt hörnet väntar bland annat ett betydligt större uppdrag med verksamhetsförlagd utbildning i primärvården för läkarstudenterna och den nya bastjänstgöringen, säger Maria Larsson, regionområdeschef för FoUU.

Kontakt vid frågor:
Maria Larsson
maria.eh.larsson@vgregion.se

Publicerad: