Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restnotering Beviplex Forte – dospatienter berörda

Publicerad:

Apoteket AB, dosleverantör i VGR, har meddelat att Beviplex Forte tablett är restnoterat. Det finns inga utbytbara alternativ och tabletten kan därför under en viss tid komma att saknas i dosrullarna.

Information kommer att skickas ut med nästa dosleverans till samtliga dospatienter som är ordinerade Beviplex Forte.

Se ytterligare information här nedan från Apotekets kundservice.

Kontakt vid frågor:
Ulrika Eriksson Krebs
ulrika.eriksson.krebs@vgregion.se

Information från Apoteket AB, dosleverantör i VGR

2020-09-10 Restnotering Beviplex Forte tablett
Beviplex Forte tablett är restnoterad och beräknas finnas på lager i mitten/slutet av september. Även Beviplex Comp är slut från tillverkaren.

Det finns inget utbytbart alternativ tillgängligt. För våra doskunder innebär det att Beviplex Forte under en viss tid inte längre kommer att finnas med i dospåsarna.

När läkemedlet åter är tillgängligt så kommer det tillbaka i dospåsarna igen. Meddelande angående situationen skickas ut till berörda patienter och det går även ut information till förskrivarna via Pascal.

Information om vilka dospatienter som är ordinerade Beviplex Forte från en specifik vårdenhet kan vid behov fås genom att en representant för vårdenheten kontaktar dosapotekets kundservice.

Apotekets Kundservice
Vår kundservice har öppet vardagar mellan 8–18.
Förskrivare och vårdpersonal ringer: 0771–210 210
Övriga ringer: 0771–450 450
E-mail: apodos@apoteket.se

 

 

Publicerad: