Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Så kan vårdcentraler använda PrimärvårdsKvalitet

Införandet av PrimärvårdsKvalitet löper på bra. I dag är över 90 procent av vårdcentralerna anslutna och för Vårdval Rehab är anslutningen över 70 procent.

PrimärvårdsKvalitet ger stöd för uppföljning i verksamheternas förbättringsarbete, och är ett nationellt system framtaget av professionsföreningarna inom Primärvård.

På PrimärvårdsKvalitets webbplats kan du nu ta del averfarenheter från en av vårdcentralerna som gått med, Närhälsan Gamlestadstorget:

”PrimärvårdsKvalitet passar bra in i redan påbörjade förbättringsarbeten, då det ger ett underlag och stöder riktningen för dessa arbeten. Förutom arbetet med tillgänglighet och kontinuitet, har vårdcentralen fått stöd av PrimärvårdsKvalitet i arbetet med sina kroniker.”

Direktlänk till artikeln

www.vgregion.se/primarvardskvalitet kan du lära dig mer om PrimärvårdsKvalitet och hjälp att sprida kunskapen inom din verksamhet. Här finns introduktionsmaterial, frågor och svar, kontaktuppgifter, med mera.

Kontakt vid frågor:
primarvardskvalitet@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-09-02 15:17