Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan: MI -fördjupningsutbildning

Som ett led i arbetet med regionuppdrag missbruk och beroende hälsas du välkommen att ansöka till en dags fördjupningskurs i MI (motiverande samtal).

 Kursdagen fokuserar på fördjupning och repetition inom MI: MI-anda, färdigheter, övning utifrån egen erfarenhet. Instuderingsmaterial kommer att skickas ut. Kursen ges som  uppdragsutbildning vid Psykologiska Institutionen, Göteborgs universitet. Fördjupningsdagen ger inga högskolepoäng.

Målgrupp: All vård- och behandlingspersonal inom Vårdval Vårdcentral och specialistpsykiatri som har genomfört MI-utbildning där godkänt resultat kan styrkas.

Anmälan senast 6 oktober. Prioritering och godkännande av deltagare kommer att göras och du kommer att få besked om du har blivit antagen eller ej senast den 6 oktober genom ett bekräftelsemejl. Utbildningen är kostnadsfri (bekostas av centrala medel). Kom ihåg att avanmäla dig om du inte kan delta, senast den 20 oktober, annars faktureras full konferenskostand.

Tid: 6 november kl. 9.00 - 16.00

Plats: Psykologiska institutionen, Göteborg

Informationsblad

Länk till anmälan i Regionkalendern

Kontakt:
Eva Hallberg
eva.k.hallberg@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2018-11-10 00:04