Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nationell primärvårdskonferens 2019 i Göteborg

2019 är det Närhälsan, Västra Götalandsregionens offentliga primärvård, som står som värd för den nationella primärvårdskonferensen. 1-2 oktober 2019 är du välkommen till Göteborg och Svenska Mässans konferens.

Framtiden är nu är temat för årets konferens. I många, många år har det talats om att primärvården i Sverige ska byggas ut för att vara den självklara basen i hälso- och sjukvården. Äntligen ser vi nu att den visionen börjar ta form för att bli verklighet. Framtiden är inte långt bort, den är nu.

Den nationella primärvårdskonferensen fokuserar på fem huvudspår, som alla syftar på innehållet i primärvårdsreformen ”God och nära vård”.

Välkommen att bidra genom att presentera ditt arbete och dina erfarenheter på primärvårdskonferensen. Det kommer att gå att interagera och presentera på flera olika sätt. Till exempel genom att ställa ut på konferensen, hålla seminarium, workshop eller varför inte spela in en podd?

Under vilket spår passar ditt arbete in?

  1. Personcentrerat & jämlikt - Hur förverkligar vi god och nära vård för invånarna?                  
  2. Nya behov & nya verktyg - Hur anpassar vi verksamhet och teknik till invånarnas nya behov?
  3. Kvalitetsdrivet & hållbart - Hur utvecklar vi processer och arbetssätt som driver verksamheten framåt?
  4. Välbemannat & lustfyllt - Hur skapar vi framtidens attraktiva arbetsplatser?        
  5. Kunskapsbaserat & i framkant - Hur använder vi forskning och utbildning till kunskap som driver utveckling?

Båda dagarna inleds och avslutas med gemensamma sessioner och däremellan är det tre block per dag med parallella seminarier att välja mellan, totalt 49 seminarier.

Dessutom arrangeras sex workshops som fördjupning inom vissa av våra spår. Under lunchen kan du mingla in på ett lunchsamtal med våra keynotespeakers. Det finns även plats för cirka 40 spännande utställare från hela landet.

Välkommen att anmäla dig och läsa mer på:
http://www.nationellpvkonferens19.se

Kontakt vid frågor:
Heléne Aulin-Ivdal, Närhälsan
helene.aulin_ivdal@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-10-03 00:04