Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Påminnelse: ABC - Alla barn i centrum

ABC - alla barn i centrum, är ett grupprogram för föräldrar till barn mellan tre och tolv år.

Datum: Introduktion 24:e januari
Tid: 13:00 - 16:00
Plats: Lilla Bommen Konferens
Ort: Göteborg
Antal: 12 st

Programmet består av introduktionskurs och fyra gruppträffar kring varsitt tema - relationer, samspel, stress och konflikthantering. På träffarna tar man del av både varandras erfarenhet och forskning. Lärdomar och insikter har man med sig och praktiserar hemma mellan träffarna.

Utbildningen till gruppledare i ABC vänder sig till personal inom primärvården som jobbar med barns och ungdomars psykiska hälsa. Målgrupp för att utbilda dig till gruppledare i ABC är att du ska arbeta med föräldrar och/eller barn, ha erfarenhet av att hålla grupper, ha möjlighet i din tjänst eller arbetssituation att ge ABC föräldraträffar efter avslutad utbildning och ha egen motivation att ha ABC föräldragrupper och gå utbildningen.

Utbildningen omfattar 4,5 utbildningsdagar. Parallellt med utbildningen håller man en föräldragrupp, alternativt enskild föräldrabehandling. Utbildningen finansieras med centrala medel.

Mer information om utbildningen.

Intresseanmälan och kontaktuppgifter vid frågor: VGR Kalendern

Senast uppdaterad: 2019-01-31 00:04