Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktiviteter hösten 2020 för vårdsamordnare

Publicerad:

Efter att ha gjort en paus under våren med utvecklingsdagen och metoddagar planerar vi nu för hösten. Det är svårt att förutse hur pandemin kommer att fortsätta. Därmed vet vi inte hur läget kommer att vara för er på vårdcentralerna. Det finns dock vissa planer som vi vill berätta om, men som kan förändras beroende av läget. Om vi inte kan ha fysiska träffar, så kommer vi att anordna digitala mötesformer.

Tisdagen den 20 oktober kommer vi att ha en utvecklingsdag med samma tema och innehåll som var planerat i våras. Temat kommer bl a att vara äldre och psykisk ohälsa. Kan vi inte mötas fysiskt, kommer dagen att ske via webben. Boka in dagen redan nu i almanackan!

I november och december planerar vi för föreläsningar om riskbruk samt om psykisk ohälsa och smärta. Dessutom planerar vi att bjuda in till webbcafé för vårdsamordnare. Det kommer att vara kortare möten med information, och med möjlighet för erfarenhetsutbyte. Mer information om detta kommer efter sommaren.

Publicerad: