Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionala FoU-medel för 2020

Nu är det möjligt att söka regionala FoU-medel till patientnära klinisk forskning och utvecklingsarbete för 2020. Utlysningen omfattar nya och fortsatta medel till regionala samarbetsprojekt, samt fortsatta medel till forskning inom patientsäkerhetsområdet. Ansökningsperioden pågår till och med 1 oktober 2019.

Grundläggande villkor är att den som är huvudsökande i ansökan och projektledare helt eller delvis har anställning i Västra Götalandsregionen eller hos privat vårdgivare som har avtal med VGR.

För samarbetsprojekten ska det finnas ett regionalt vetenskapligt samarbete mellan minst två kliniska verksamheter i olika geografiska delar av Västra Götaland, eller samarbete som bedöms likvärdigt. Som likvärdigt räknas till exempel samarbete mellan primärvård och slutenvård inom samma geografiska område.

Utförlig information om villkoren för bidragen, ansökningsprocessen och ansökningsformulär hittar du i ansökningssystemet på följande adress: www.researchweb.org/is/vgregion

Senast uppdaterad: 2019-06-25 10:23