Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Registrera och uppdatera uppgifter i projektdatabasen FoU i VGR innan den 15 maj

Arbetet med att få fram en årsredovisning för FoU i VGR för 2019 inleddes i februari. Syftet var att få uppdaterad information om forskningsaktiva medarbetares arbetsplats, akademiska meriter, vetenskapliga publikationer och forskningsprojekt innan den 15 april då årsredovisningarna skulle publiceras. Med anledning av Corona-pandemin har datumet ändrats till 15 maj.

Om du är anställd inom Västra Götalandsregionen eller hos privat vårdgivare med avtal med VGR och deltar i forsknings- och utvecklingsprojekt eller har akademiska meriter ska du registrera dig i databasen. Om du redan är registrerad behöver du kontrollera, komplettera och uppdatera dina uppgifter. 

Den data som forskningsaktiva registrerar används när Västra Götalandsregionen rapporterar forskningsproduktion till exempelvis statliga myndigheter och i förlängningen kan uppgifterna bidra till ökade statliga forskningsmedel till Västra Götalandsregionen.

Länk till mer information om projektdatabasen FoU i VGR och hur du registrerar dig

Senast uppdaterad: 2020-04-20 13:24