Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utlysning av projektmedel från lokala FoU-råd i VGR

Publicerad:

Under perioden 1-31 oktober 2022 är det möjligt att söka anslag till patientnära klinisk forskning och utvecklingsarbete från tre av de fyra lokala FoU-råden.

FoU-rådens uppdrag är att verka för och ge ekonomiska förutsättningar till att forskning och utvecklingsarbete bedrivs.

Utlysningen vänder sig till anställda inom det geografiska området som det lokala FoU-rådet är kopplat till. Det gäller anställda inom verksamheter som drivs av VGR. Även anställda i verksamhet inom Vårdval Vårdcentral och Vårdval Rehab är i de flesta fall behöriga att söka anslag.  

Villkoren för att söka anslag hittar du på respektive FoU-råds hemsida. 

Höstens ansökningsperiod (för projektmedel) börjar 2022-10-01 och pågår till 2022-10-31.

FoU-rådet Göteborg och Södra Bohuslän 

FoU-rådet Skaraborg 

FoU-rådet Södra Älvsborg 

Du kan läsa mer om andra möjligheter till finansiering av forskning på FoU primärvårds hemsida för FoU-anslag Anslag - fou-primarvard (vgregion.se) samt på Vårdgivarwebben Söka medel till forskning och innovation - Vårdgivarwebben Västra Götalandsregionen (vgregion.se).

Västra Götalandsregionens lokala FoU-råd är samlokaliserade med FoU primärvårds fyra FoU-centrum i Fyrbodal, Göteborg och Södra Bohuslän, Skaraborg och Södra Älvsborg.

Kontakt vid frågor: Se respektive FoU-råds hemsida

 

Publicerad: