Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuell utlysning av projektbidrag för klinisk behandlingsforskning

Nu är det möjligt att söka projektbidrag från Vetenskapsrådet för planering av klinisk behandlingsforskning.  Utlysningen stänger den 27 augusti 2019, klockan 14.

Bidragen syftar till att skapa möjlighet för konstellationer av forskare att förbereda och samlas kring en framtida ansökan om bidrag till en forskningssstudie inom klinisk behandlingsforskning eller att utveckla ett nationellt nätverk som samverkar inför framtida forskningssamarbeten inom forskningsområdet. 

Grants Office vid Gothia Forum erbjuder rådgivning kring ansökningsförfarande, PRISMA, medelsförvaltning och dokumentgranskning.

Mer information om utlysningen och kontaktuppgifter till Grants Office, hittar du på Gothia Forums webbplats. Länk: https://www.gothiaforum.com/nyheter/-/blogs/utlysning-projektbidrag-for-planering-av-klinisk-behandlingsforskning

Senast uppdaterad: 2019-06-24 14:37