Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utlysningar av ALF-projektmedel och ALF-projektmedel yngre forskare för perioden 2021-23

Ansökningsperioden för båda utlysningarna startar den 17 april och pågår till den 1 juni 2020, kl 23.59. Inför utlysningarna arrangeras under mars informationsmöten för alla som planerar att lämna in ansökningar.

ALF-projektmedel utlyses var tredje år med mindre uppföljande utlysningar för nytillkomna sökande däremellan. Projektmedlen söks i konkurrens och förutom anställning inom Västra Götalandsregionen eller Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet om minst 50 % krävs att sökande är som lägst docent.

Mer information om utlysningen, om vilka som är behöriga att söka, granskning och bedömningskriterier finns på ALF-kontorets hemsida. Länk: https://www.alfvastragotaland.se/forskning/alf-projektmedel/

ALF-projektmedel för yngre forskare kan sökas av disputerad forskare som ännu inte är docent och som har en anställning inom Västra Götalandsregionen eller Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet om minst 50 procent. Medlen riktar sig till forskare som är på god väg i karriären mot docentur och som söker projektmedel för en egen avgränsad forskningslinje.

Mer information om utlysningen, om vilka som är behöriga att söka, granskning och bedömningskriterier finns på ALF-kontorets hemsida. Länk: https://www.alfvastragotaland.se/forskning/alf-projektmedel-yngre-forskare/

Informationsmöten

Tre möten är inplanerade under mars månad. Det finns även möjlighet att ta del av visad presentation på mötena.

Länk till info om informationsmötena:
https://www.alfvastragotaland.se/senaste-nytt/informationsmoten-infor-varens-utlysning-av-alf-projektmedel/

Länk till artikel i Akademiliv med rapport från första informationsmötet:
https://akademiliv.se/2020/03/64128/?utm_campaign=cmp_1493924&utm_medium=email&utm_source=getanewsletter

 

Senast uppdaterad: 2020-03-11 17:13