Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nya bidrag 2020 för externa kurser och konferenser

Publicerad:

Regionstyrelsens personalutskott har avsatt 3 miljoner kronor 2020 för bidrag till finansiering av deltagande i externa kurser och konferenser för specialistläkare anställda i VGR. Verksamheterna kan söka ersättning för nationella och internationella kurser och konferenser där den sökande deltar aktivt och kan sprida ny kunskap vidare inom organisationen.

Dessa medel hanteras av Medicinska kompetensutvecklingsrådet.

Sedan 1 januari 2014 gäller en ny överenskommelse om samverkan mellan den offentligt finansierade hälso- och sjukvården och industrin. För att till viss del kompensera förvaltningarna för de ökade kostnader som kan uppstå till följd av det nya samverkansavtalet, har regionstyrelsens personalutskott avsatt centrala medel med 3 miljoner kronor 2020 för bidrag till finansiering av deltagande i externa kurser och konferenser för offentligt anställda specialistläkare.

Bakgrund samt information om hur du ansöker

Ansökningsformulär

 

 

 

Publicerad: