Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyttiga länkar

Metodstöd och inspiration

  • Genombrott.nu Är ett digitalt stöd för förbättringsarbete inom vården, det stödjer och inspirerar. Det är gratis för alla som vill jobba med förbättringsarbete inom vården.
  • http://qrcstockholm.se På Kvalitetsregistercentrum Stockholm-Gotland hemsida finns stöd och tips på hur man på olika sätt kan förbättra vården tillsammans med patienterna, något som man ibland glömmer bort i förbättringsarbetet.
  • http://innovationsguiden.se Innovationsguiden är ett metodverktyg för att utveckla innovativa lösningar i offentlig sektor, ett verktyg som guidar din verksamhet igenom hela den processen steg för steg.

Verksamhetsutveckling

  • http://plus.rjl.se/qulturum Qulturum, Region Jönköpings län, är ett centrum för utveckling och förbättringsarbete inom hälso- och sjukvård och tandvård. Här finner du stöd och hjälp för arbetet att ändra arbetssätt och system.

Sveriges Kommuner och Regioner

  •  På primarvardskvalitet.se hittar du information om PrimärvårdsKvalitet, andra frågor och svar och en sammanfattning av alla kvalitetsindikatorerna i Kvalitetsindikatorkatalogen. Sidan är nationell och publicerad av SKR.

 

 


Senast uppdaterad: 2019-05-23 13:42