Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyttiga länkar

Metodstöd och inspiration

  • Genombrott.nu Är ett digitalt stöd för förbättringsarbete inom vården, det stödjer och inspirerar. Det är gratis för alla som vill jobba med förbättringsarbete inom vården.
  • http://qrcstockholm.se På Kvalitetsregistercentrum Stockholm-Gotland hemsida finns stöd och tips på hur man på olika sätt kan förbättra vården tillsammans med patienterna, något som man ibland glömmer bort i förbättringsarbetet.
  • http://innovationsguiden.se Innovationsguiden är ett metodverktyg för att utveckla innovativa lösningar i offentlig sektor, ett verktyg som guidar din verksamhet igenom hela den processen steg för steg.

Verksamhetsutveckling

  • http://plus.rjl.se/qulturum Qulturum, Region Jönköpings län, är ett centrum för utveckling och förbättringsarbete inom hälso- och sjukvård och tandvård. Här finner du stöd och hjälp för arbetet att ändra arbetssätt och system.

Sveriges Kommuner och Regioner

  •  På primarvardskvalitet.se hittar du information om PrimärvårdsKvalitet, andra frågor och svar och en sammanfattning av alla kvalitetsindikatorerna i Kvalitetsindikatorkatalogen. Sidan är nationell och publicerad av SKR.

 

 


Senast uppdaterad: 2019-05-23 13:42