Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Quiz om PrimärvårdsKvalitet

PVQualiQuiz

PVQualiQuiz är en app som utvecklades för att på ett lättsamt sätt introducera PrimärvårdsKvalitet innan införandeprojektet startades. Lanseringen skedde vid Primärvårdsdagen 2018. Appen är öppen och tillgänglig för alla. Den går att ladda ner till telefon eller läsplatta via Appstore och Google Play. 

Appens syfte är att lära sig förstå de begrepp som kan kopplas till PrimärvårdsKvalitet och var avgränsningen mot andra områden finns.

Tävla

Den som vill starta en tävling med andra använder webläsaren i telefonen och går till adressen gameroom.iusinnovation.se . Där väljer man "Skapa nytt" och får en kod som alla deltagare skall använda när de väljer Tävla. På adressen finns också en knapp "Hämta topplista" där deltagarnas resultat redovisas under tävlingen.

Spela själv

Spelmomentet är detsamma som vid Tävla men man behöver ingen kod och man spelar mot sig själv.

Ordbok

I den här delen av appen så listas alla begrepp som tagits med i appen och där ges också en kortare förklaring för varje begrepp.  Här kan man också se vilka ord du svarat rätt på om du spelat och vilka ord du svarat fel på

Ladda ner via

Appstore PvQualiQuiz

Google Play PvQualiQuiz


Senast uppdaterad: 2019-11-06 11:19