Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kunskapsbank personcentrerat arbetssätt

Kunskapsbanken är till för att kunna dela erfarenheter kring utvecklingsarbeten inom personcentrering med varandra. Under de olika rubrikerna ligger beskrivningar av olika slag. Här kan du läsa om mål, tillvägagångssätt, resultat och utmaningar. Du kan även hitta kontaktuppgifter till de som varit med i arbetet och som kan svara på frågor eller guida dig vidare.

Kunskapsbanken är öppen för alla, inom och utom VGR, som vill dela med sig av sina utvecklingsarbeten. För att bidra till kunskapsbanken finns mallar i word och powerpoint – välj vilken som passar er bäst! Om ni har färdiga dokument, t ex en poster, som ni vill använda går det också bra. Oavsett vilken form ni skickar in, ber vi er att ha med följande uppgifter (för att underlätta hantering och snabbt ge en bild av innehåll): namn på utvecklingsarbetet, förvaltning/enhet, målgrupp samt nyckelord/sökord.

Beskrivning till kunskapsbank (word-format)

Beskrivning till kunskapsbank (powerpoint-format)

Mejla alla bidrag till: katrin.modig-pallin@vgregion.se

Dokumentation

Journal, Vårdplan, Hälsoplan, Ankomstsamtal, Mall för sökord etc

Rond

Andra ronden Kungälv, patientdriven rond etc

Senast uppdaterad: 2022-11-28 13:58