Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Appar för kommunikation – ett webbforum

Appar för kommunikation – ett webbforum är ett treårigt projekt som drivits av Dart – kommunikations- och dataresurscenter med medel från Arvsfonden.

Projektets övergripande mål har varit att underlätta användning av appar för kommunikation för dem som behöver det. Huvudfokus har varit att utveckla ett webbforum som samlar information och utvärderingar av appar för kommunikation och kognition och som gör det enklare för användare, stödpersoner och personal att hitta lämpliga appar.

Under projektet har olika kommunikationsappar provats med en testgrupp bestående av användare och deras stödpersoner. Erfarenheterna från testningarna har samlats i fiktiva fallbeskrivningar som kan användas som kunskapskälla och inspiration. Fallbeskrivningarna finns också samlade på webbforumet. I forumet kan alla som skaffat sig en inloggning bidra med sina egna erfarenheter av appar som stöd för kommunikation och kognition.

Forumet finns på adressen www.appstod.se

Margret Göransson Buchholz

Arbetsterapeut
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:26