Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

E-tjänster gör succé när 1177.se har besöksrekord

I september var det ett nytt besöksrekord på www.1177.se/vastra-gotaland! De tre mest lästa sidorna har en sak gemensamt, nämligen E-tjänster.

Journal via nätet näst mest lästa artikeln på hela 1177.se

Efterfrågan på digital vårdinformation fortsätter att öka. Över 1 400 000 besökte på Västra Götalandsregionens 1177-sida, vilket är ett rekord för sidan.  Den mest lästa sidan var Så loggar du in, tätt följt av Läs din journal via nätet och Boka, omboka eller avboka tid.

Här är topp 10-lista:

  1. Så loggar du in

  2. Läs din journal via nätet

  3. Boka, omboka eller avboka tid

  4. Artros behandlas bäst med fysisk aktivitet – Regional artikel

  5. Ont i magen

  6. Höstblåsor

  7. Patientavgifter i Västra Götaland – Regional artikel

  8. Urinvägsinfektion

  9. Springmask

  10. Utslag och hudförändringar hos barn, bildguide

Läsarna stannar länger på sidorna

Intressant är också att i en tid när snabba nyheter dominerar verkar läsarna stanna kvar längre på sidorna än tidigare. Till exempel har sidan Läs din journal via nätet ett snitt på fyra minuter och 17 sekunder per läsare. Genomsnittet på 1177.se var två minuter per sida.

Inera uppmärksammar rekordet

Även Inera uppmärksammar att journal via nätet är ett hett ämne just nu. Inera skriver att över tio miljoner inloggningar har gjorts under 2018  via 1177 Vårdguiden för läsa sin journal, läs nyheten i sin helhet här.

Senast uppdaterad: 2018-10-16 15:13