Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev 6 Journal via nätet/NPÖ del 2

Provsvar från Närhälsans journalsystem AsynjaVisph har anslutits från och med den 14 juni 2018. Invånaren kommer att kunna se provsvar som är utförda inom disciplinen Klinisk kemi. Invånaren kommer också att kunna läsa information om lokalt utförda prover, så kallade Patientnära analyser (PNA).

Liksom för all annan information gäller 14 dagars rådrum för osignerad/ovidimerad information innan den kan läsa av invånaren. Informationen om provsvar hämtas från 1 november 2016.

Samma information kommer att finnas tillgänglig för vårdpersonal i NPÖ.

Vuxenpsykiatrin i VGR ansluter till e-tjänsten Journalen den 3 september 2018.

webbplatsen hittar du information angående försegling på uppdrag av både personal och patient. Detta hittar du under rubriken Rutiner och styrande dokument. För att du ska hitta information och blanketter om försegling på uppdrag av hälso- och sjukvårdspersonal finns dessa under rubriken Rutin och blanketter för försegling och upplåsning på begäran av personal.

Vårt tidigare nyhetsbrev som bland annat innehåller information om att ombudsfunktionen har stängt hittar du här.

Senast uppdaterad: 2018-06-20 14:04