Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

KomHIT Flykting erbjuder gratis utbildningsdagar

Publicerad: Uppdaterad:

I slutet av september kommer KomHIT Flykting att hålla ännu en utbildningsdag för de verksamheter som är med i projektet. Under dagen får deltagarna möjlighet att fördjupa sina kunskaper kring bildstödsanvändning men stort fokus läggs också på att tillsammans hitta praktiska lösningar för att få det att fungera så bra som möjligt i vardagen. Målet är att deltagarna efter dagen ska komma tillbaka till jobbet både inspirerade och med konkreta förslag på praktiska förbättringar t.ex. vad gäller hur bildstöden förvaras, skrivs ut och vid behov uppdateras.

Det är redan fullsatt den 21 september, men fortfarande finns det platser kvar till den 2 november. KomHIT Flykting uppmuntrar alla som varit med i projektet att anmäla personer från sin arbetsplats för att det material som tillverkats ska komma till så stor nytta som möjligt.

Inbjudan Utbildningsdag för kommunikationsvägledare KomHIT Flykting

Publicerad: