Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

KomHIT Flykting medverkar på seminariedag om E-hälsa

Den 5 oktober kl. 9.00-16.15 håller DART en seminariedag på Östra sjukhuset i Göteborg med E-hälsa i fokus. Hur kan ny teknik användas för att förbättra för både personal och patienter?

På regeringens hemsida går att läsa: "År 2025 ska Sverige vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd samt utveckla och stärka egna resurser för ökad självständighet och delaktighet i samhällslivet."

Den webbresurs som KomHIT Flykting just nu bygger upp i projektet är ett exempel på hur detta kan göras. Här finns alla kommunikationsstöd lättillgängliga för vem som helst att använda. På dagen om E-hälsa ska personer ur projektet visa hur vårdpersonal enkelt kan utnyttja dessa möjligheter.

Läs mer och anmäl dig här