Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

KomHIT Flyktings tips till semestervikarier!

Vikarierar du i sommar? Kolla in allt material som redan finns färdigt på vår hemsida - ladda ner, skriv ut och använd på din arbetsplats redan idag!

Efter en händelserik och intensiv vår, är det nu dags för många att gå på välförtjänt semester. Närmre 30 vitt skilda verksamheter har nu fått hjälp att tillverka och översätta kommunikationsstöd som underlättar i mötet med patienter som inte pratar svenska. Genom sitt deltagande i projektet har dessa verksamheter skapat bättre förutsättningar för en god och jämlik vård och större delaktig för patienten - en stor eloge till er alla som dagligen arbetar mot detta mål.

Vikarierar du i sommar? Kolla in allt material som redan finns färdigt på vår hemsida - ladda ner, skriv ut och använd på din arbetsplats redan idag! Och glöm inte att sedan visa ordinarie personal som kanske missat den här möjligheten.