Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Kampanj- och informationsmaterial

Västra Götalandsregionens vaccination mot covid-19 pågår och planeringen för genomförandet utgår från Folkhälsomyndighetens nationella plan. Här finns informationsmaterial i form av affischer och filmer för respektive fas i vaccinationsarbetet och materialet fylls på i takt med att vaccinationsarbetet fortlöper.

Sveriges regioner har gemensamt tagit fram kampanjmaterialet på denna sida. Kampanjen ska bidra till att invånarna förstår situationen, vet hur de berörs av vaccination och känner sig stärkta att fatta välgrundade beslut om att vaccinera sig. 

Kampanjmaterialet följer den nationella tidplanen för vaccination och Folkhälsomyndighetens rekommendation för vilka målgrupper som ska erbjudas vaccination vid olika faser (fas 1–4). Först ut är en särskilt framtagen affisch som vänder sig till invånare i Västra Götaland födda 1946 och tidigare.

Använd gärna de delar av materialet som passar er verksamhet – med gemensamma krafter når ut till så många som möjligt inom Västra Götaland.

Förutom det kampanjmaterial finns även informationsmaterial som stöd för det regionala arbetet med exempelvis svårnådda och socialt utsatta grupper.

Senast uppdaterad: 2021-06-23 14:02