Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Informationsmaterial fas 2

Fas 2 planeras preliminärt till mars-maj. Ett startkit med två affischer skickas ut till vårdcentralerna inom VG Primärvård när vaccinationerna drar igång. Nedan finner du mer material för nedladdning. Ni väljer själva om ni vill använda materialet rakt av eller göra egna justeringar. Notera att materialet endast får användas för att marknadsföra 1177.se i samband med vaccinationskampanjen för covid-19.

Foton

I VGR:s Mediebank hittar du foton som får användas för att marknadsföra 1177.se i samband med vaccinationer i fas 2.

Filmer

I VGR:s Mediebank hittar du filmer som får användas för att marknadsföra 1177.se i samband med vaccinationer i fas 2.

Affischer för tryck

I VGR:s Mediebank hittar du affischer för tryck/utskrift som får användas för att marknadsföra 1177.se i samband med vaccinationer i fas 2.

Översatta affischer

I VGR:s Mediebank hittar du översatta affischer som får användas för att marknadsföra 1177.sei samband med vaccinationer i fas 2.

Använd gärna de delar av materialet som passar er verksamhet – med gemensamma krafter når vi ut till så många som möjligt inom Västra Götaland.

Har du frågor eller synpunkter på materialet.
Vänligen kontakta: kommunikation.covid@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2021-04-15 08:13