Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Webbtidbokning

På denna sida finns information om förutsättningar för att vaccinatörer ska kunna nyttja webbtidbokning via 1177.se.

Alla vaccinatörer måste finnas i Katalog i Väst (KiV) och ha uppdaterade uppgifter

  • För att vaccinatören ska vara synlig på 1177.se och samlingssidan krävs att vaccinatören finns med i KiV då sidorna hämtar alla uppgifter från KiV.
  • Vaccinatörer som tecknat avtal om vaccination mot covid-19 med Västra Götalandsregionen måste därför skicka in KiV-blanketter för uppläggning i KiV. VGR registrerar leverantörer i KiV med verksamhetskod för covid-19 och lägger även in länk till mottagningens vaccinationssida.’
  • Befintliga vårdgivare som har avtal med Västra Götalandsregionen och som kommer att vaccinera mot covid-19 behöver lägga till verksamhetskoden, 2029 Vaccination mot Covid-19.Vid frågor om KiV, kontakta både: minna.sjoholm@vgregion.se och urban.palmerland@vgregion.se

KiV måste uppdateras vid förändringar för att invånarna ska hitta rätt

  • Vid förändringar eller när tillfälliga vaccinationslokaler nyttjas måste KiV uppdateras för att dessa ska bli synliga på 1177.se.
  • Vilken information som behöver finnas i KiV och hur registrering går till finns i följande instruktion Lathund för information till invånare.

Vaccinatören ansvarar för att det står rätt vaccinationsplats i bokningsbekräftelserna

  • Det ska vara tydligt för invånarna i era bokningsbekräftelser var vaccinationerna äger rum. Om vaccinationerna inte äger rum på samma plats som ordinarie verksamhet finns utan vid en tillfällig vaccinationsplats, måste detta framgå i samband med bokningen och i bokningsbekräftelsen.
  • 1177.se eller Regional vaccinsamordning kan inte påverka vad som går ut i automatiska bokningsbekräftelser på sms, mina sidor osv eftersom alla har olika bokningssystem.    
Senast uppdaterad: 2022-11-17 11:13