Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Material

Här hittar du Aktivitetskatalogen, informationsfoldrar om FaR-mottagningarna och annat arbetsmaterial i PDF-format för nedladdning. Materialet är fritt att använda även för dig som arbetar utanför Göteborg.

På regionala vårdgivarsidan för FaR, www.vgregion.se/far hittar du receptblankett, manual, medicinska riktlinjer samt patientinformation (på olika språk) för vuxna.

Recept - FaR - English version

Recept - FaR - för barn och unga

www.vgregion.se/fargoteborg finns Aktivitetskatalogen som en digital pdf.

FaR-nyckeln är ett stödmaterial för vårdgivare i ett behändigt fickformat. Här finns information om FaR i Göteborg, Allmänna rekommendationer om fysisk aktivitet, Diagnosspecifika rekommendationer, Samtalsverktyg och Hälsoeffekter.

FaR-nyckeln, testversion

Under vintern 2020 går det att kika på FaR-nyckeln här och gärna komma med synpunkter och önskemål kring den. Från försommaren 2020 hoppas vi kunna distribuera en låda med korten till de enheter Centrum för fysisk aktivitet har inom sina nätverk.

Instruktion för att beställa och trycka material

Spara i favoriter

Om du vill göra dokumenten lätt tillgängliga från din dator kan du lägga till länken till denna sida i Favoriter i webläsaren, ladda ner filen till din dator eller skapa en genväg till dokumentet på ditt skrivbord genom att högerklicka och välja skapa genväg.

Dubbelsidig utskrift?

För att göra en dubbelsidig utskrift behöver du ändra utskriftsinställningarna när du skriver ut. Vanliga inställningar är: dubbelsidig utskrift och klicka i Häfte

Om det inte går kan följande inställningar göras: liggande format, dubbelsidig utskriftsamt vänd längs kortsidan.

Beställa material?

Du som arbetar inom hälso- och sjukvård i Göteborg kan beställa tryckt material kostnadsfritt. Kontakta oss på far-teamet@vgregion.se.

Senast uppdaterad: 2019-12-13 12:00