Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kallelsebrev

Personer som får en kallelse från sin vårdcentral, väljer i större utsträckning att vaccinera sig mot influensa. Därför erbjuder vi en ersättning till de vårdcentraler som kallar sina riskgrupps­patienter.

Erbjudandet gäller för kallelser till alla som rekommenderas influensavaccination. Förutsättningen är att brevet innehåller Smittskyddets informationstext ordagrant, samt tid för vaccination eller ett telefonnummer för tidsbokning.   

Varje kallelsebrev ersätts med 3 kronor. Fakturan ska innehålla kopia på kallelsebrevet och underlag som styrker att ni skickat det antal brev ni begär betalt för. Fakturaadressen är Närhälsan, Beställar-id: 6050700, Fe 007, 405 83 Göteborg. Vid fakturafrågor, kontakta gärna Malin Ericson, telefon 010-441 24 05.

För Närhälsans vårdcentraler kommer kallelserna och faktureringen att samordnas av Kommunikationsavdelningen. Eventuella frågor besvaras av narhalsan.kommunikationsavd@vgregion.se 

Senast uppdaterad: 2020-06-17 11:02