Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Stramadag för primärvård 5 maj blir ett tvåtimmars webbinarium

Publicerad: Uppdaterad:

Stramadagen för primärvården görs om till ett tvåtimmars webbinarium den 5 maj kl. 13-15. Webbinariet innehåller flera skiftande ämnen.

Vi inleder med en ”munsbit”. Det kommer att handla om tonsillitbehandling, där alternativet med kortare behandlingstid är i fokus men även tonsillitbehandling ur ett internationellt perspektiv. Vi får sedan en uppdatering avseende tandläkarens syn på antibiotikaindikationer i tandvården, både vad gäller behandling och profylax. Vi räknar med att vid webbinariet kunna presentera den nya vägledningen om pc-allergi från Terapigrupp allergi-andning-ÖNH. Vidare blir det oundvikligen ett avsnitt om covid-19. Avslutningsvis ger vi information om Stramas självdeklaration 2021 med möjlighet att ställa frågor och vi presenterar hur pandemin fortsatt påverkar antibiotikaförskrivningen.

Ingen föranmälan behövs. Länk för anslutning till webbinariet kommer att läggas upp vår hemsida någon vecka innan.

Publicerad:
Uppdaterad: