Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Webbinarium om rosacea 9 februari

Publicerad: Uppdaterad:

Systemiskt tetracyklin har varit en hörnsten i behandlingen av patienter med svårare rosacea. Kan vi minska antibiotika-användningen med förbättrad lokalterapi? Vilka lokala preparat finns, hur ska de användas och hur ska vi utvärdera dess effekt för den enskilda patienten? När ska man remittera till hudläkare för behandling med isotretinoin?

Välkommen att delta i vårt lunch-webbinarium! Det kommer att ta cirka 20 minuter i anspråk och du har möjlighet att ställa frågor via chatt och även muntligt omedelbart efter webbinariet.

Medverkar gör Mats Berg, docent, hudläkare, Skindoc, Danderyd, Uppsala Universitet och Maria Hess-Wargbaner, distriktsläkare, Strama Västra Götaland.

  • Tisdagen den 9 februari klockan 12.30

Vi kommer att använda oss av Skype för företag, men du kan även ringa in och enbart lyssna på mötet. Webbinariet spelas in och läggs upp på vår webbsida för den som vill använda det för lokala utbildningsinsatser. 

Ingen föranmälan behövs. 

Länk till sida med instruktioner om hur du ansluter samt anslutningslänk

Publicerad:
Uppdaterad: