Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev FVM 3 februari 2022

Publicerad: Uppdaterad:

Något av innehållet: Forum FVM Millennium med tema slutenvård, genomförd validering av design som gjorts under hösten och Koncernkontoret i VGR riggar för förvaltning och support av FVM. Längst ned på sidan finns en länk till nyhetsbrevet i sin helhet.

Forum FVM Millennium med tema slutenvård

Vanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning - det handlar det senaste avsnittet av Forum FVM Millennium om. Överrapportering, beslut om åtgärder och utskrivning är något av det som visas. Forum FVM ger exempel på färdig design och hur Millennium kan komma att användas i hälso- och sjukvården i Västra Götaland.

Genomförd validering av design

Under vecka 2-3 deltog verksamhetsexperter från VGR, kommuner i Västra Götaland och privata vårdgivare tillsammans med programmedlemmar från designprojekten i drygt 100 möten för att godkänna och kvalitetssäkra design som gjorts under hösten. Den återkommande aktiviteten kallas Validering av framtidsanalys (FSV).

Koncernkontoret i VGR riggar för förvaltning och support av FVM

Avdelning FVM leverans och enhet FVM support på Koncernkontoret i VGR har i uppdrag att förbereda för och ta emot utrullning och överlämning från FVM-programmet allteftersom varje etapp införs.

Här finns hela nyhetsbrevet: Nyhetsbrev FVM 3 februari 2022

Publicerad:
Uppdaterad: