Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev FVM 2 nov 2021

Publicerad:

Något av innehållet: nytt projekt ska underlätta övergången till nya arbetssätt, premiär för webbinarieserien Forum FVM Millennium och start för testfasen som följer på designarbetet. Längst ner på sidan finns en länk till nyhetsbrevet i sin helhet.

Delprojekt ska underlätta övergången till nya arbetssätt

 
Införandet av Millennium innebär att nuvarande arbetssätt i hög grad kommer att förändras. För att underlätta omställningen kommer ett delprojekt inom programmet FVM att fokusera på de organisatoriska förberedelser som kan göras redan nu.  

- Det är en stor bredd på detta och förändringarna har olika stor påverkan på arbetssätten, säger projektledaren Malin Alving. Om vi kan träna på nya arbetssätt och förstå varför vi ska göra på ett visst sätt kommer det att bli lättare att börja använda Millennium.  

Premiär för Forum FVM - se färdig design av Millennium   

Den 25 oktober var det premiär för Forum FVM Millennium, en serie webbinarier som för första gången visar färdig design för en bredare publik. Det närmaste halvåret planeras ett tiotal webbinarier på olika teman om funktionalitet och arbetssätt i Millenium. Forum FVM vänder sig i första läget till chefer inom hälso- och sjukvården och kommunal verksamhet som omfattas av programmet FVM.

Testfasen igång - ska kvalitetssäkra designen av Millennium

 
Med en stor del av Millenniums funktioner och arbetsflöden på plats är det dags för programmet FVM att formellt gå över till en testfas. Syftet med testerna är att kvalitetssäkra den design som gjorts och säkerställa att systemet fungerar som tänkt i olika verksamheter.  Testarbetet leds av projekt FVM Test. 

Här finns hela nyhetsbrevet: Nyhetsbrev FVM 2 november 2021

Publicerad: