Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tre frågor om FVM - nytt filminslag om aktuella frågor

Publicerad: Uppdaterad:

Programägare Ragnar Lindblad beskriver läget och kommenterar några aktuella frågor om programmet FVM. Detta är det sista inslaget före semestern, men Tre frågor om FVM återkommer i höst.

Den här gången handlar det om de FVM-frågor som var uppe för information och beslut vid Regionstyrelsens möte den 29 juni, bland annat en genomförd riskanalys, frågan om nyttorealisering och kvarvarande avtalsfrågor. Det handlar också om senvårens intensiva arbete med att få klart designen av Millennium inför etapp ett och att ta fram ett förslag till ny tidplan för införandet av Millennium. Slutligen handlar det om planeringen för hösten och de aktiviteter som då väntar för att arbetet ska gå framåt.

Frågor som ingår

  • Tidplanen var en av flera FVM-frågor vid regionstyrelsens möte 29 juni. Vad hände vid mötet?  
  • Förslaget till ny tidplan är klart. När får vi veta vad det är?
  • Vad händer i höst?

Inslaget är ungefär fem minuter och är ursprungligen publicerat på Vimeo där det också kan ses: Tre frågor om FVM - 2 juli 2021.

Publicerad:
Uppdaterad: