Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt nyhetsbrev regional kunskapsstyrning

Bilder från regional programområdesdag 4 april 2019
Bilder från Regional programområdesdag 190404

Ordförande och koordinatorer i de regionala programområdena hade en intensiv dag på Scandic Crown den 4 april där de mötte stödfunktionerna i systemet.

Karin Möller, biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör, inledde genom att kort berätta om International forum on quality and safety in healthcare som hölls i slutet av mars i Glasgow och gav några medskick från konferensen. För att kunna skapa ett lärande system är autonomi och ägarskap bärande komponenter. I allt förbättringsarbete är det viktigt att det finns en känsla av att kunna förändra systemet vi verkar i. 

Därefter fick stödfunktionerna kort presentera sitt arbete på det nationella planet samt berätta om hur de organiserat sig på regional nivå. Mötesdeltagarna fick också en dragning om NKK - Nationellt Kliniskt Kunskapsstöd och hur det på sikt kommer att kopplas in i systemet för kunskapsstyrning.

Länk till hela nyhetsbrevet

Nyhetstips

Vill du att andra ska kunna läsa om en intressant utveckling i din verksamhet inom Omställningen av hälso- och sjukvården eller FVM, Framtidens vårdinformationsmiljö? Tipsa mig, Kjell Foss, eller mejla uppgifter till vardskiftet@vgregion.se!

Senast uppdaterad: 2019-04-29 14:12