Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vad är grejen med digitalisering?

Vad är digitalisering egentligen? Och vilka berörs hos oss? När är det på gång och hur går det till? Med podden Vad är grejen med digitalisering? ska begreppet bli mer konkret och begripligt. Lars Karlsson och Kristian Norling träffar gäster från organisationen och pratar om digitalisering i stort och smått.

-Vi planerar för ett avsnitt i månaden och vi kommer att prata digitalisering och träffa gäster som på ett eller annat sätt är involverade i digitaliseringsarbetet, säger Lars Karlsson, enhet digitala medier, koncernstab kommunikation och externa relationer, Koncernkontoret. 

-Vi träffar både visionära chefer och kollegor som jobbar dagligen med digitaliseringen i verksamheterna. Podcasten har ett internt perspektiv och har medarbetaren i Västra Götalandsregionen som målgrupp, men vi välkomnar givetvis alla som är intresserade. 

Lars och Kristian tar gärna emot förslag på vad de ska prata om eller svar på frågor. De finns på Yammer i gruppen "Enhet digitala medier" eller med inlägg taggade #grejenmeddigi. Det går också bra att mejla frågor, kommentarer, synpunkter och kanske tips till digitalamedier@vgregion.se.

Varför ska vi lyssna på podden?

-Jag tycker att den som har den minsta fundering på vad digitalisering är, ska lyssna. Vi kommer att ge flera perspektiv på begreppet som sådant, vad det innebär för dig som medarbetare. På sikt ska vi också komma in på praktiska exempel från alla våra verksamheter, säger Lars Karlsson.

Nyhetstips

Vill du att andra ska kunna läsa om en intressant utveckling i din verksamhet inom Omställningen av hälso- och sjukvården eller FVM, Framtidens vårdinformationsmiljö? Tipsa mig, Kjell Foss, eller mejla uppgifter till vardskiftet@vgregion.se!

Senast uppdaterad: 2019-02-12 13:33