Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inspelade informationsmöten om framtidens vårdinformationsmiljö

Publicerad:

Missade du höstens informationsmöten om framtidens vårdinformationsmiljö, FVM? Tre möten spelades in och kan ses på VGR:s Vimeokanal, inklusive frågestunden som avslutade varje möte.

Under november-december 2018 gjorde programmet FVM en turné med informationsmöten runt om i Västra Götaland. Mötena vände sig till chefer och medarbetare inom hälso- och sjukvården i VGR, de 49 kommunerna i Västra Götaland och privata vårdgivare som regionen har avtal med.

Många frågor från medarbetare på plats

Den första timmen består av en presentation av de övergripande målen för framtidens vårdinformationsmiljö för medarbetare inom hälso- och sjukvården och invånarna i Västra Götaland, en beskrivning av systemet Millenium som blir vårdens nya IT-stöd, tidplan för införandet 2019-2023 och det förberedande arbete som nu behöver göras. Därefter är det en frågestund i ungefär en halvtimme.

Det är mötena kl 13-14:30 i Göteborg 20 november, Trollhättan 26 december och Borås 4 december som nu ligger ute på VGR:s Vimeokanal. Inspelningarna fungerar tekniskt säkrast i webbläsaren Google Chrome.

Inspelade informationsmöten om FVM hösten 2018

Kort om framtidens vårdinformationsmiljö

Stora delar av vårdens IT-system ersätts för att skapa en ny, modern och gemensam vårdinformationsmiljö som gör det enklare för alla aktörer inom hälso- och sjukvården att samverka. Bland annat blir det ett gemensamt journalsystem och en samlad läkemedelslista per patient.

Framtidens vårdinformationsmiljö

Nyhetstips

Vill du att andra ska kunna läsa om en intressant utveckling i din verksamhet inom Omställningen av hälso- och sjukvården eller FVM, Framtidens vårdinformationsmiljö? Tipsa mig, Kjell Foss, eller mejla uppgifter till vardskiftet@vgregion.se!

Publicerad: