Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtidens vårdinformationsmiljö

Tre tecknade illustrationer av olika slags vårdsituationer med en enfärgad blå platta i bakgrunden.

En modern vårdinformationsmiljö som ger invånarna i Västra Götaland en tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och stor delaktighet - det är målet för satsningen på framtidens vårdinformationsmiljö.

Utveckling av hälso- och sjukvården

Programmet Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) är ett omfattande och långsiktigt förändringsprogram. Det omfattar Västra Götalandsregionen (VGR), privata vårdgivare med avtal med VGR och de 49 kommunerna i Västra Götaland. 

Målet är att skapa en hållbar och modern vårdinformationsmiljö som ska möta behov och krav i nutid och framtid, och göra det enklare att samverka mellan vårdgivare. För medarbetare i vården i VGR blir systemet Millennium det huvudsakliga IT-stödet. 

På de här sidorna kan du läsa om bakgrunden till programmet FVM, vad som ska uppnås, vägen dit och mycket annat - se rubrikerna i vänstermenyn. För kommunerna i Västra Götaland och privata vårdgivare finns detaljerad information på andra webbsidor:

VästKoms webbplats om kommunernas del i FVM

Webbsida på Vårdgivarwebben för privata vårdgivare

Kontakt

Adress: Program FVM, Flöjelbergsgatan 2a, 431 35 Mölndal

Ragnar Lindblad

Programägare FVM
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Annika Mortensen

Programledare FVM
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-08-25 17:39