Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev

Bild på kvinna i patientrum och en text i förgrunden: Nyhetsbrev FVM.

Nyhetsbrevet sammanfattar viktiga beslut, större aktiviteter och vad som är på gång i programmet Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) på ett övergripande plan.

Nyhetsbrev FVM ges ut av det regionala programkontoret och kommer ut en gång i månaden. Utöver det allmänna innehållet riktar sig vissa delar främst till chefer och andra ledare inom hälso- och sjukvården i VGR, hos privata vårdgivare och inom hälsa, vård och omsorg i kommunerna i Västra Götaland.

Senaste numren av Nyhetsbrev FVM

Nyhetsbrev FVM 5 februari 2021
Något av innehållet: planen för designarbetet de närmaste månaderna, kort om testfasen som tar över därefter, kick-off för förändringsambassadörerna i södra området och gemensamma förberedelser för nya arbetssätt.

Nyhetsbrev FVM den 13 januari 2021
Något av innehållet: sammanfattning av förberedelserna 2021 inför den första driftstarten 2022, planen för laboratorieverksamheternas övergång till Millennium utifrån delvis annan tidplan i arbetet, justerad budget för FVM och planen för hur vårdproduktionen ska säkerställas inför driftstarterna.

Prenumerera på nyhetsbrevet om FVM

Du måste ange e-postadressen

Nyhetsbrev FVM den 4 december 2020
Något av innehållet: nedräkningen har startat i södra området, intensiva veckor i designarbetet och tips på nyheter om patientmedverkan och hur Millennium kan stötta vården inom nervsystemets sjukdomar.

Nyhetsbrev FVM den 3 november 2020
Något av innehållet: omprioriteringar och omplanering av designarbetet på grund av förseningar, kort om privata vårdgivares del i FVM och lägesrapport inför beslut om optioner för anestesi- och intensivvård.

Specialutgåva efter Ledarforum FVM
Detta nyhetsbrev riktar sig främst till deltagarna vid Ledarforum FVM den 9 oktober 2020, startskottet för det gemensamma förändringsarbetet. Även andra som vill följa programmet FVM kan ha intresse av innehållet.

Arkiv lägessummeringar FVM

Nyhetsbreven ersätter de tidigare lägessummeringarna, som nås via följande arkiv här på Vårdskiftet: 

Lägessummeringar 2020 (till och med september)

Lägessummeringar 2019

Lägessummeringar 2018

Senast uppdaterad: 2021-02-24 16:35