Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev

Bild på kvinna i patientrum och en text i förgrunden: Nyhetsbrev FVM.

Nyhetsbrevet sammanfattar viktiga beslut, större aktiviteter och vad som är på gång i programmet Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) på ett övergripande plan.

Nyhetsbrev FVM ersätter de nuvarande lägessummeringarna från slutet av oktober 2020. Det ges ut av det regionala programkontoret och kommer ut en gång i månaden. På webben når man nyhetsbreven enklast genom kortadressen vgregion.se/nyhetsbrevfvm.

Utöver det allmänna innehållet kommer det att innehålla det vissa delar riktade främst till chefer och andra ledare inom hälso- och sjukvården i VGR, hos privata vårdgivare och inom hälsa, vård och omsorg i kommunerna i Västra Götaland. 

Prenumerera på nyhetsbrevet om FVM

Du måste ange e-postadressen

Senaste numren av Nyhetsbrev FVM

Nyhetsbrev FVM den 3 november 2020
Något av innehållet: omprioriteringar och omplanering av designarbetet på grund av förseningar, kort om privata vårdgivares del i FVM och lägesrapport inför beslut om optioner för anestesi- och intensivvård.

Specialutgåva efter Ledarforum FVM
Detta nyhetsbrev riktar sig främst till deltagarna vid Ledarforum FVM den 9 oktober 2020, startskottet för det gemensamma förändringsarbetet. Även andra som vill följa programmet FVM kan ha intresse av innehållet.

Arkiv lägessummeringar FVM

Nyhetsbreven ersätter de tidigare lägessummeringarna, som nås via följande arkiv här på Vårdskiftet: 

Lägessummeringar 2020 (till och med september)

Lägessummeringar 2019

Lägessummeringar 2018

Senast uppdaterad: 2020-11-03 14:39