Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning i kvalitetsdriven verksamhetsutveckling

För att skynda på vårt arbete med att genomföra förbättringar i hälso- och sjukvården ska du som är chef eller medarbetare få kunskap om förbättringsarbete på arbetsplatsen. Vi behöver få till en förbättringskultur tillsammans och utbildningen ger även kunskap om konkreta metoder för förändringsarbetet. Privata vårdgivare inte är målgrupp för utbildningen.

I januari 2020 hölls första tvådagarsutbildningen och satsningen fortsätter nu under resten av året. Snare i år får alla medarbetare inom hälso- och sjukvården en nätbaserad utbildning i ämnet.

Läs om utbildningens positiva respons efter piloterna i början av året.

Utbildningsstart i kvalitetsdriven verksamhetsutveckling

För verksamhetschefer

Det finns platser kvar i vår och nya utbildningstillfällen i Göteborg till hösten. Läs om utbildningen och anmäl dig här.

För första linjens chefer 

Det finns platser kvar i vår och nya utbildningstillfällen i Trollhättan och Göteborg till hösten. Läs om utbildningen och anmäl dig här.

Bakgrund

2017 beslutade hälso- och sjukvårdsstyrelsen om en strategisk utbildningsplan i kvalitetsdriven verksamhetsutveckling.

Hälso- och sjukvårdsstyrelsens plan för genomförande beslutades 2019

Utbildning i kvalitetsdriven verksamhetsutveckling ingår i som en del i vårdens omställning för att klara framtida behov. 

Åsa Meland

Genomförandeansvarig

Malin Liljevall

Genomförandeansvarig
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Yvonne Bäfverfeldt

Utbildningssamordnare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2020-03-11 11:16