Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR Tour - digitala tillsammans

VGR Tour på Svenska Mässan

För andra året i rad genomför vi en digital tour. Ett event som innehåller en variation av intressanta föreläsningar, underhållning och inspiration för alla medarbetare i Västra Götalandsregionen.

Både interna och externa föreläsare kommer medverka och inspirera oss kring hälsa, välmående och kultur.

Ta del av VGR Tour – digitala tillsammans med dina närmsta kollegor. Avsätt en stund på ett gemensamt möte och titta tillsammans. Du hittar programmet på Insidan VGR Tour – inspirationsdagar för medarbetare. Hela programmet finns tillgängligt från 15 november - 15 december.

Tillsammans i VGR

VGR Tour är en del av Tillsammans i VGR. Det är aktiviteter och erbjudanden för att du ska trivas och må bra tillsammans med dina kolleger. Du kan exempelvis delta på motionslopp och inspirationsdagar och få erbjudanden om kultur- och hälsoaktiviteter. På många förvaltningar finns hälsoinspiratörer till din hjälp. Mer information finns på Insidan.


Senast uppdaterad: 2021-11-11 12:06