Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Byta jobb internt

I Västra Götalandsregionen ska du kunna utvecklas, göra karriär och till och med testa ett annat yrke – utan att byta arbetsgivare. Hos oss finns jobben som ger dig trygghet, utmaningar och ett meningsfullt arbete. Att arbeta i Västra Götalandsregionen innebär att vara med och göra skillnad varje dag.

Utveckling

Vi ger dig goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Vi vet att nya kunskaper stimulerar till ständiga förbättringar av verksamhetens effektivitet, produktivitet och kvalitet. Oavsett om du vill utveckla dig inom ditt eget yrke, testa något annat eller prova dina förutsättningar för ett framtida chefskap stödjer vi dig. Är vidareutbildning något som gynnar både dig och din arbetsplats, betalar arbetsgivaren ordinarie månadslön under hela utbildningstiden. Varje år har du utvecklingssamtal med din chef där du har chans att diskutera din framtid i Västra Götalandsregionen.

Förmåner

Karriär

Det finns många yrkesingångar i Västra Götalandsregionen, som i sin tur skapar en mängd attraktiva karriärvägar och utvecklingsmöjligheter för dig. Din karriär hos oss kan utvecklas i många olika riktningar, på bredden, på djupet och på höjden. Vi tycker att det är viktigt med goda möjligheter för dig som medarbetare att pröva olika karriärer. Därför tillsätter vi många tjänster med internt sökande så att du kan få både en personlig och yrkesmässig utveckling.

Lediga jobb på Insidan (inloggning krävs)

Chefskap

Vi ska bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare, för att uppnå det behöver vi de bästa cheferna inom offentlig sektor. Det innebär höga krav på våra chefer nu och i framtiden. För att förbereda dig för uppdraget, har vi efter noggranna chefsurval, skräddarsydda kandidatprogram för våra olika chefsnivåer. I din roll som chef har du dessutom möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling via något av våra värdeskapande chefsprogram. Du erbjuds även kortare chefskurser som utvecklas och kvalitetssäkras av VGR Akademin. Det innebär att oavsett om du är ny på din position som chef, eller har varit chef länge, ser vi vidareutveckling som angeläget för att säkerställa ett gott ledarskap. En viktig del i din utveckling är möjligheten att skapa nätverket med de andra nästan 2000 cheferna som ser fram emot att bli din nya kollega.

Respektive förvaltning har en HR-funktion som kan besvara personalfrågor.

Alla förvaltningar och bolag i Västra Götalandsregionen


Senast uppdaterad: 2023-01-18 13:04